Geiger Niki énekstúdió

A Geiger Niki énekstúdió egyik fő célja, hogy segítséget nyújtson az énekhang és a beszédhang karbantartásában.

Az énekstúdió lehetőséget ad, hogy a tanuló megismerje a különböző éneklési technikákat, elsajátítsa és alkalmazza azokat.

Várlak Téged is szeretettel!

Az oktatóról

Geiger Nikolett Ivett portréja

Geiger Nikolett Ivett vagyok, a Geiger Niki énekstúdió megálmodója és oktatója. Célom, hogy átadhassam leendő tanítványaimnak azt a tudást, amit én az évek alatt megszereztem.Kiskorom óta énekelek és zenélek. Általános iskolás koromban furulyázni tanultam és énekkarban énekeltem. A gimnáziumi éveimben ismerkedtem meg közelebbről az énekléssel, magánéneket kezdtem tanulni. Úgy éreztem, hogy ez az én utam, ezért szerettem volna ezen a pályán maradni, ezért a szombathelyi Zeneművészeti Konzervatórium Magánének szakára felvételiztem, melyre felvételt is nyertem…. Az itt töltött idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást szereztem, melyet most Neked is szeretnék átadni, várlak Téged is az Énekstúdió falai között, énekeljünk és tanuljunk együtt!

Bővebb információk rólam:

Amit az énekstúdióban tanulhatsz

HANGKÉPZÉS

A hangszalagok működésének megismerése

LÉGZÉSTECHNIKA

A helyes légzésmód elsajátítása

DALTANULÁS / KORREPETÍCIÓ

A diákok által kiválasztott dalok gyakorlása, annak tökéletesre és személyre szabott fejlesztése

MIKROFONGYAKORLAT

A diákoknak lehetőségük van elsajátítani a mikrofonba való éneklés sajátosságait

BESZÉDTECHNIKA

A helyes artikuláció gyakorlása, a beszédhibák javítása és a helyes állejtés gyakorlása

SZÍNPADGYAKORLAT

Lehetőséget biztosítunk, hogy a diákok színpadon is megmutathassák tehetségüket.

Műfajok, melyeket tanítok

Musical

Pop

Pop - rock

Operett

Klasszikus

Referenciák

A zene az életem része volt a tánc miatt már kiskorom óta, énekelni pedig mindig is szerettem, viszont nem tudtam hogyan és mit kezdhetnék vele…🙁 Aztán megláttam facebookon az Énekstúdió hirdetését és egyből tudtam, hogy ez a megfelelő hely!🤩 Mikor elkezdtem Nikihez járni, alig volt erő a hangomban, bátortalan is voltam… Azonban az alkalmak végére egyre több erőt éreztem magamban, ha a barátaimmal énekeltem, ők is megjegyezték, hogy hallják a fejlődésem és bíztattak!☺️ Hálás vagyok és köszönöm a türelmet, a lehetőséget! Az Énekstúdióban, nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtam.🤩 Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne megtanulni énekelni, vagy fejleszteni a hangján, hiszen énekelni mindenki tud, csak a megfelelő segítség kell hozzá!🎤

Csoportkép
Csoportkép

Niki ének óráit mindig nagy lelkesedéssel vártam, mert a hangomon már pár alkalom után lehetett érzékelni a fejlődést. Nikinek sok türelemre volt szüksége az énekhangommal kapcsolatban, mert előtte soha nem tanultam énekelni és nem is tartottam magam egy született énekesnőnek. Mégis Niki bíztatása, lelkesedése és motiválása segített nagyon sok akadály és gát leküzdésében, amely során sokkal nagyobb önbizalmat kaptam hangom kiénekléséhez. A Nála töltött időre csak hálával tudok gondolni, amely inspirált arra, hogy átlépjek határaimon és elkezdjek tradícionális indiai dalokat tanulni. Köszönöm Niki, hogy segítettél ebben! A skálázásokra mindig nagy szeretettel gondolok! 🙂

Kedves Nikolett! Első sorban: Nagyon örülünk, hogy találtunk egy ilyen kedves személyiséget, mint te, és köszönjük, hogy járhatott hozzád Lénácska, akinek segítettél a hangját fejleszteni!❤️🙏 Alig várta mindig leányom, hogy mehessen az Énekstúdióba heti szinten. Maga a hely is szépen be rendezve, jó hangulattal volt ránk, főként Lénusra 😊 Nagyon tehetséges vagy, szép hanggal áldott meg a jó Isten, büszkén nézünk fel rád, egyszerűen elkápráztatott, mikor először hallottuk a hangodat!❤️ Én csak ajánlani tudom minden kedves érdeklődőnek, aki szeretne énekelni, és ezáltal képeztetni a hangját, az forduljon bizalommal Nikihez!❤️

Csoportkép
Csoportkép

Nem voltam 1 egyszerű eset, mert hoztam magammal a rosszul berögzött dolgokat, amiben sokat próbáltál segíteni. Szerettem a skálázást az órák elején, mert hétről hétre érezhető volt a javulás, kivéve amikor, de az a jobbakkal is előfordul😜 Remélem nem okoztam túl sok fejfájást😅 jó volt a szürke hétköznapokból kicsit kiszökni és valami pozitív dolgot is kapni,mint például az akkor még pocaklakó, akinek tetszettek a dalok és nagyon csak mozgolódott😀 Remélem még fogunk találkozni a jövőben.

Árak

Magán - és csoportos órák

Az árlista 2023. március 15-től visszavonásig érvényes

Magánóra

3.000 Ft

1 alkalom
(45-50 perc)

Csoportos óra

(2 - 4 fő részére ajánlott)

2.000 Ft/ fő

1 alkalom
(45-50 perc)

Énekstúdió bérletek

Magánóra

10.000 Ft

4 alkalom
(45-50 perc)

Csoportbérlet

6.000 Ft/ fő

4 alkalom
(45-50 perc)

Kapcsolat

+36 70 556 41 86

Gyakran ismételt kérdések

Énekelni bárki tud! Ettől nem kell félni, az alapokat megtanítom Neked, hogy magabiztosan állhass ki a színpadra! A hangod lesz a Te hangszered, amit bátran használhatsz majd! A többi már csak rajtad áll, hogy mennyit vagy hajlandó foglalkozni az énekléssel!

Énekelni bárki tud! Az alapok elsajátításában tudok Neked segíteni, megtanuljuk a helyes beszéd- és légzéstechnikát, hangképzést fogunk tanulni és az általad kiválasztott dalokból is kihozzuk majd a maximumot.

Az első énekórán egyéni tudás felmérés történik, ahol meghallgatom milyen hangod van és milyen képességekkel rendelkezel, az egyéni kéréseid és ezek alapján személyre szabott énekóráid lesznek.

Az aktuális árakról, kérlek tájékozódj a honlapon.

Én a heti 2 órát javaslom, ezzel már szép eredményeket lehet elérni.
Ha nem tudsz ennyi időt ráfordítani az oktatásra, semmi hátrányod nem származik belőle, csupán lassabban fogunk haladni.

Természetesen nem. Előre megbeszélt időpontban tudsz jönni énekelni, ahogy a beosztásod /munkád/ tanulmányaid engedik.

Az oktatásra nem kell hoznod semmit, a segédanyagok minden diák számára ingyenesek. A kottákat amiket adok, következő órára hozd magaddal!
Minden diák számára javaslom, hogy vizet, ami lehet csapvíz vagy szénsavmentes ásványvíz hozzon magával, mert az énekóra alatt szükséged lesz rá, különben ki fogsz száradni!

Természetesen igen, de ebben az esetben számítani kell arra, hogy az oktatás kevésbé lesz hatékony, mintha magánórát adnék Neked, hiszen ebben az esetben a figyelmem nem csak Rád fog koncentrálódni, hanem a társaidra is!

Az Énekstúdió Sárváron, a Kertvárosban található, egy erre kialakított, jól felszerelt stúdióban.

Az Énekstúdióban jelenleg musical, pop és pop - rock stílusban várom az énekelni vágyókat.
Igény esetén operett és klasszikus műfajban is vállalok oktatást.

Sok szeretettel várok minden korosztályt! Mutálás alatt viszont nem ajánlott!