Geiger Niki énekstúdió

Szeretettel köszöntelek!

Szeretnél énekelni tanulni? Szeretnéd fejleszteni, képezni a hangodat?
Vonzott az éneklés, de eddig nem mertél belevágni?
Úgy érzed, hogy több van benned, mint egy „zuhany alatti énekes”?
Felvételire készülsz? Szeretnéd kihozni magadból a maximumot?

Ha a kérdések bármelyikére igennel válaszoltál, jó helyen jársz!

Tanulj Velem énekelni! Várlak Téged is szeretettel!

Az Énekstúdióról

A Geiger Niki Énekstúdió 2020-ban nyitotta meg kapuit Sárváron. Célja, hogy segítséget nyújtson az énekhang és a beszédhang karbantartásában.

Az Énekstúdióban megismerkedhetsz:

  • különböző éneklési technikákkal,
  • beéneklési gyakorlatokkal, skálákkal,
  • rekeszizom / támasz gyakorlatokkal,
  • beszéd-, és légzéstechnikákkal,
  • a kedvenc dalod helyes előadásával.

További információkat találsz még az „Amit az Énekstúdióban tanulhatsz”bekezdés alatt!

A Geiger Niki Énekstúdió ajtaja kezdő- újrakezdő és haladó énekesek számára is nyitva áll. Ha énekelni szeretnél megtanulni, ha felvételire készülsz, ha korábban már énekeltél és szeretnél újra foglalkozni a hangoddal Várlak Téged is szeretettel!

Bővebb információk az Énekstúdióról:

Az oktatóról

Geiger Nikolett Ivett portréja

Geiger Nikolett Ivett vagyok, a Geiger Niki Énekstúdió megálmodója és oktatója. Célom, hogy átadhassam leendő tanítványaimnak azt a tudást, amit én az évek alatt szereztem.Kiskorom óta énekelek és zenélek. Általános iskolás koromban furulyázni tanultam és énekkarban énekeltem. A gimnáziumi éveimben ismerkedtem meg közelebbről az énekléssel, magánéneket kezdtem tanulni. Úgy éreztem, hogy ez az én utam, ahol igazán kitudtam teljesedni, ezért szerettem volna ezen a pályán maradni. Felvételiztem a szombathelyi Zeneművészeti Konzervatórium Magánének szakára, melyre sikeresen felvételt is nyertem. A Zeneművészeti Konzervatóriumban töltött idő alatt rengeteg tapasztalatot és tudást szereztem, melyet most Neked is szeretnék átadni, várlak Téged is az Énekstúdió falai között, énekeljünk és tanuljunk együtt!

Bővebb információk rólam:

Amit az énekstúdióban tanulhatsz

HANGKÉPZÉS

A hangszalagok működésének megismerése

LÉGZÉSTECHNIKA

A helyes légzésmód elsajátítása

DALTANULÁS / KORREPETÍCIÓ

A diákok által kiválasztott dalok gyakorlása, annak tökéletesre és személyre szabott fejlesztése

MIKROFONGYAKORLAT

A diákoknak lehetőségük van elsajátítani a mikrofonba való éneklés sajátosságait

BESZÉDTECHNIKA

A helyes artikuláció gyakorlása, a beszédhibák javítása és a helyes állejtés gyakorlása

SZÍNPADGYAKORLAT

Lehetőséget biztosítok, hogy a diákok színpadon is megmutathassák tehetségüket.

FELVÉTELIRE VALÓ FELKÉSZÍTÉS

Műfajok, melyeket tanítok

Musical

Pop

Pop - rock

Operett

Klasszikus

Referenciák

Csoportkép

Nikihez nagyon szerettünk járni, rugalmas volt és az órarendünkhöz igazodva tudott minket fogadni. Nagyon szerettünk énekre járni az órák hangulata miatt is, sokat nevettünk, gyakoroltunk és közben kikapcsolódtunk. Örülünk, hogy ketten egyszerre tudtunk részt venni az órákon. Amellett, hogy jól éreztük magunkat, Niki segített fejleszteni az énektudásunkat, és elértük az ezzel kapcsolatos kitűzött célunkat, hiszen az egyetemi tanulmányaink folytatása miatt jártunk hozzá. Niki nagyon segítőkész volt, felvette a kapcsolatot például az egyetemmel is, segítve minket az órák megtartásán túl is. Neki is köszönhetjük, hogy felvettek minket arra az egyetemre, amelyikre szerettünk volna járni.

A zene az életem része volt a tánc miatt már kiskorom óta, énekelni pedig mindig is szerettem, viszont nem tudtam hogyan és mit kezdhetnék vele…🙁 Aztán megláttam facebookon az Énekstúdió hirdetését és egyből tudtam, hogy ez a megfelelő hely!🤩 Mikor elkezdtem Nikihez járni, alig volt erő a hangomban, bátortalan is voltam… Azonban az alkalmak végére egyre több erőt éreztem magamban, ha a barátaimmal énekeltem, ők is megjegyezték, hogy hallják a fejlődésem és bíztattak!☺️ Hálás vagyok és köszönöm a türelmet, a lehetőséget! Az Énekstúdióban, nagyon sok pozitív élménnyel gazdagodtam.🤩 Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne megtanulni énekelni, vagy fejleszteni a hangján, hiszen énekelni mindenki tud, csak a megfelelő segítség kell hozzá!🎤

Csoportkép
Csoportkép

Niki ének óráit mindig nagy lelkesedéssel vártam, mert a hangomon már pár alkalom után lehetett érzékelni a fejlődést. Nikinek sok türelemre volt szüksége az énekhangommal kapcsolatban, mert előtte soha nem tanultam énekelni és nem is tartottam magam egy született énekesnőnek. Mégis Niki bíztatása, lelkesedése és motiválása segített nagyon sok akadály és gát leküzdésében, amely során sokkal nagyobb önbizalmat kaptam hangom kiénekléséhez. A Nála töltött időre csak hálával tudok gondolni, amely inspirált arra, hogy átlépjek határaimon és elkezdjek tradícionális indiai dalokat tanulni. Köszönöm Niki, hogy segítettél ebben! A skálázásokra mindig nagy szeretettel gondolok! 🙂

Kedves Nikolett! Első sorban: Nagyon örülünk, hogy találtunk egy ilyen kedves személyiséget, mint te, és köszönjük, hogy járhatott hozzád Lénácska, akinek segítettél a hangját fejleszteni!❤️🙏 Alig várta mindig leányom, hogy mehessen az Énekstúdióba heti szinten. Maga a hely is szépen be rendezve, jó hangulattal volt ránk, főként Lénusra 😊 Nagyon tehetséges vagy, szép hanggal áldott meg a jó Isten, büszkén nézünk fel rád, egyszerűen elkápráztatott, mikor először hallottuk a hangodat!❤️ Én csak ajánlani tudom minden kedves érdeklődőnek, aki szeretne énekelni, és ezáltal képeztetni a hangját, az forduljon bizalommal Nikihez!❤️

Csoportkép
Csoportkép

Nem voltam 1 egyszerű eset, mert hoztam magammal a rosszul berögzött dolgokat, amiben sokat próbáltál segíteni. Szerettem a skálázást az órák elején, mert hétről hétre érezhető volt a javulás, kivéve amikor, de az a jobbakkal is előfordul😜 Remélem nem okoztam túl sok fejfájást😅 jó volt a szürke hétköznapokból kicsit kiszökni és valami pozitív dolgot is kapni,mint például az akkor még pocaklakó, akinek tetszettek a dalok és nagyon csak mozgolódott😀 Remélem még fogunk találkozni a jövőben.

Árak

Magán - és csoportos órák

Az árlista 2024. május 13-tól visszavonásig érvényes

Magánóra

5.000 Ft

1 alkalom
(45-50 perc)

Csoportos óra

(2 - 4 fő részére ajánlott)

4.000 Ft/ fő

1 alkalom
(45-50 perc)

Énekstúdió bérletek

Magánóra

15.000 Ft

4 alkalom
(45-50 perc)

Csoportbérlet

12.000 Ft/ fő

4 alkalom
(45-50 perc)

A megvásárolt bérletek érvényesek az első órától számított 6 hétig

Kapcsolat

+36 70 556 41 86

Gyakran ismételt kérdések

Az éneklés nem életkorhoz kötött, ugyanakkor kell hozzá, hogy akarj fejlődni és szeress énekelni! Szeretettel várok minden korosztályt kortól, nemtől függetlenül! Kezdő-újrakezdő és haladó énekeseket is! Mutálás alatt viszont nem ajánlom!

Csoportos énekóra esetén egyszerre tanítalak Benneteket, ebben az esetben számítani kell arra, hogy a figyelmem nem csak Rád fog koncentrálódni, hanem a társaidra is! Így előfordulhat, hogy az fejlődés lassabban fog történni, de hátrányod nem származik belőle!

Mindig előre megbeszélt időpontban tudsz jönni az énekóráidra, ahogy a beosztásod /munkád/ tanulmányaid engedik.

Az első énekórán egyéni tudás felmérés történik, ahol meghallgatom milyen hangod van és milyen képességekkel (esetleg korábbi tudással) rendelkezel, megbeszéljük az egyéni kéréseidet is, majd ezek alapján személyre szabott énekóráid lesznek.

2 dalt fogok kérni, abban a zenei stílusban amiben jelenleg otthon érzed Magad!

A hidratáltság fontos, az énekórán különösen, ezért vizet (csapvíz vagy szénsavmentes ásványvíz) kérlek hozz magaddal!

Ha felvételire készülsz, akkor az iskola / egyetem által kiadott anyagokat hozd magaddal!

Az aktuális árakról, kérlek tájékozódj a honlapon.

Énekelni bárki tud! Ettől nem kell félni, az alapokat megtanítom Neked, hogy magabiztosan állhass ki a színpadra! A hangod lesz a Te hangszered, amit bátran használhatsz majd! A többi már csak rajtad áll, hogy mennyit vagy hajlandó foglalkozni az énekléssel!

Énekelni bárki tud! Az alapok elsajátításában tudok Neked segíteni, megtanuljuk a helyes beszéd- és légzéstechnikát, hangképzést fogunk tanulni és az általad kiválasztott dalokból is kihozzuk majd a maximumot.