Zenebölcsi Nikivel

Gyerekek játszanak a ZenebölcsibenGeiger Niki vagyok, a Zenebölcsi Nikivel megálmodója, foglalkozásvezetője; énekes, a Geiger Niki Énekstúdió vezetője és két kislány édesanyja.

A zenebölcsis foglalkozást azért hoztam létre, mert úgy éreztem, hogy a legkisebb gyerkőcöknek is szükségük van olyan foglalkozásokra, ahol tudnak együtt zenélni, zenét „tanulni”, hangszerekkel ismerkedni.

Gyerekek játszanak a Zenebölcsiben

Gyerekek játszanak a ZenebölcsibenA legkisebb gyerekek is nagyon vevők a zenére, szeretnek játszani különböző csörgőkkel, zenélős játékokkal, szeretnek csörömpölni, dobolni.

Bár nem gondolnánk, de a legkisebb gyerekek már most nagyon muzikálisak, a zenei fejlesztésüket már kiskorban érdemes elkezdeni, mint pl.: ritmusérzék, zenei hallás. A zenebölcsis foglalkozáson megismerkedhetnek különböző hangszerekkel, mondókákkal és énekekkel. Gyerekek játszanak a Zenebölcsiben

Gyerekek játszanak a Zenebölcsiben

A foglalkozás 30 perces, zenés tartalommal (mondókák, gyerekdalok, hangszerek), élő hangszeres zenével, hangszersimogatóval. A foglalkozás után lehetőség van a hangszerek kipróbálására, a gyerekek közelebbről is megnézhetik a különböző hangszereket. A hangszersimogatóval együtt kb. 1 órát tölthettek el a foglalkozáson.

A gyermekek számára 3 hónapos kortól 3 éves korigajánlott a részvétel.

🎶 Gyertek és énekeljünk, zenéljünk együtt! 🎶

Gyerekek játszanak a Zenebölcsiben

Helyszínek és időpontok

Az aktuális helyszínekről és időpontokról tájékozódj a FacebookFacebook-on
Jelentkezéshez foglalj időpontot a Zenebölcsi Nikivel Facebook oldalon!

A foglalkozás díja

  • 2.000 Ft / alkalom
  • A testvérek olcsóbban vehetnek részt a foglalkozáson.
    Testvérkedvezmény:1.500 Ft / gyermek

Zenei képességfejlesztő foglalkozás bölcsődékben, óvodákban

Most lehetőséget kínálok arra, hogy ez a foglalkozás kinője magát és bölcsődei keretek között is élvezhessék a gyermekek az együtt zenélés örömeit, a zene csodálatos világát.

2023-tól a Zenebölcsi Nikivelfoglalkozás kibővül, a foglalkozás a bölcsődékbentartózkodó gyermekek számára is elérhetővé válik, hogy azok a gyermekek, akiknek szüleik visszakényszerültek a munka világába, ők se maradjanak le a Zenebölcsi adta élményekről, a zenei fejlesztésről.

Bölcsődei kereteken belül a foglalkozás 20-30 perces, melyet az adott csoport igényeire formálom át, a korosztálynak megfelelően.

A foglalkozások általában heti rendszerességűek, de lehetőség van 2 heti vagy akár havi rendszerességű megszervezésre is.

A bölcsődei gyermekek a foglalkozást kedvezményesen vehetik igénybe.

Óvodáskorú gyermekekkel pedig már ismerkedünk a zenei hangokkal, jelekkel is.

Bővebb tájékoztatást telefonon vagy e-mailben lehet kérni.

Szeretettel várlak Benneteket a foglalkozásaimra!