Zenebölcsi Nikivel

Gyerekek játszanak a ZenebölcsibenGeiger Niki vagyok, a Zenebölcsi Nikivel megálmodója, foglalkozásvezetője; énekes, a Geiger Niki Énekstúdió vezetője és egy kislány édesanyja.

A zenebölcsis foglalkozást azért hoztam létre, mert úgy éreztem, hogy a legkisebb gyerkőcöknek is szükségük van olyan foglalkozásokra, ahol tudnak együtt zenélni, zenét „tanulni”, hangszerekkel ismerkedni.

Gyerekek játszanak a Zenebölcsiben

Gyerekek játszanak a ZenebölcsibenA legkisebb gyerekek is nagyon vevők a zenére, szeretnek játszani különböző csörgőkkel, zenélős játékokkal, szeretnek csörömpölni, dobolni.

Bár nem gondolnánk, de a legkisebb gyerekek már most nagyon muzikálisak, a zenei fejlesztésüket már kiskorban érdemes elkezdeni, mint pl.: ritmusérzék, zenei hallás. A zenebölcsis foglalkozáson megismerkedhetnek különböző hangszerekkel, mondókákkal és énekekkel. Gyerekek játszanak a Zenebölcsiben

Gyerekek játszanak a Zenebölcsiben

A foglalkozás 30 perces, zenés tartalommal (mondókák, gyerekdalok, hangszerek), élő hangszeres zenével, hangszersimogatóval. A foglalkozás után lehetőség van a hangszerek kipróbálására, a gyerekek közelebbről is megnézhetik a különböző hangszereket. A hangszersimogatóval együtt kb. 1 órát tölthettek el a foglalkozáson.

A gyermekek számára 3 hónapos kortól 3 éves korigajánlott a részvétel.

🎶 Gyertek és énekeljünk, zenéljünk együtt! 🎶

Gyerekek játszanak a Zenebölcsiben

Helyszínek és időpontok

Celldömölk

Bölcsőde

(Külsősöknek*)

Szerda
9:30

*Csak a helyszínt biztosítja a bőlcsőde, a foglalkozáson bárki részt vehet!

Ikervár

Művelődési Ház

Csütörtök
9:30

Szombathely

Herényiek Háza

Péntek
9:30

Jelentkezéshez foglalj időpontot a Zenebölcsi Nikivel Facebook oldalon!

A foglalkozás díja

  • 1.500 Ft / alkalom
  • A testvérek olcsóbban vehetnek részt a foglalkozáson.
    Testvérkedvezmény:1.250 Ft / gyermek
Szeretettel várlak Benneteket a foglalkozásaimra!